top of page

Uppstart

Vi Hjälper Uppstartsbolag Att Nå Höga Höjder

 

Uppstartsbolag

Vi tillsammans med våra finanspartners hjälper ditt bolag att uppfylla en god IT-miljö med fokus på funktionalitet, säkerhet och lönsamhet.

Vi kan:

  • agera som ert IT-avdelning med dedikerade IT-medarbetare.

  • hjälpa ditt bolag med utlysningar tillexempel som din IT-partner i ansökan.

  • hjälpa ditt bolag med investeringar inom IT eller föreslå finansiering. 

  • medverka som IT partner i ansökan till stiftelser, fonder och stipendier.

ikon_new4.png

DIN IT PARTTNER

Din IT avdelning från start

Vi hjälper ditt företag att ta fram kravlistor, att kartlägga eran behov och upphandlar de mest kostnadseffektiva lösningar som marknaden erbjuder.

Som din IT partner garanterar vi att ditt bolag är välutrustade med båda hårdvara och mjukvara för att kunna var konkurrens starka inom ert affärsområde.

Vi agerar som ert IT avdelning så ni kan fokusera på ert kärnverksamhet.  

ikon_new4.png

Utlysnings Partner

Din Utlysningpartner

För att kunna säkra finansiering av projekten behöver du som söker till utlysningar hos myndigheter och organisationer ha ytterligare samarbetspartners och gärna inom det specifika område som är aktuellt för utlysningen. Vi kommer då in som din solida IT partner för att lyckas kamma hem utlysningen.

ikon_new4.png

Investerings Partner

 Vi investerar i dina IT-projekt

Om du saknar investering till dina projekt så har vi ett nätverk med 200 investeringsbolag och änglar som är redo att hjälpa företag med bärande affärsidéer. Förutom det så kan vi som IT partner till dig, investera delar eller hela IT projekten själva.

ikon_new4.png

Stiftelse/fond Partner

Din stiftelse och fondpartner

Det finns fler än 15 000 olika stiftelser, fonder och stipendier i Sverige som är öronmärkta för olika syften. Vi hjälper dig tillsammans med våra partners hitta rätt för din verksamhet.

bottom of page