top of page

Konsult

Vi Fyller i Kunskapsluckorna

 

Konsulter till din verksamhet

Vi har konsulter som kan hjälpa din organisation nå toppen. Låt vår erfarenhet bana vägen för din verksamhet. 

Tezha_team_w.jpg

Tezha

Tezha Mohajeri har lång erfarenhet av management på i olika nivåer. Med sin tekniska bakgrund från infrastruktur och moderna agila metoder har han hjälpt många företag att få en mer kostnadseffektiv verksamhet. Han har haft ledande roller som Heads of Assessments, leveranschef för IT avdelning, upphandlingsansvarig, digitalpartner, verksamhetsprojektledare och teknisk projektledare.

Hur kan Tezha hjälpa ditt företag?

Tezha är agil coach som även utför potentialanalys, Microsoft Assessments, riskanalyser och håller i Workshops. Han hjälper ledningen att få en överblick över IT-verksamheten.

göran.png

Göran

Göran Rosenberg är en konsult med många års erfarenhet av att utveckla och stödja organisationer, personalgrupper och enskilda. Han har stor erfarenhet av att coacha och handleda individer och grupper med ett förändringsinriktat arbetssätt.  Göran har mycket god kunskap från olika branscher och yrkesområden.

Göran är i grunden beteendepsykologi som vet hur man bygger motivation och målstyrning i en organisation.

Hur kan Göran hjälpa ditt företag?

Göran håller i Workshops, engagerar medarbetarna, sitter med ledningen och föreslår bättre tillväga gång.

StudioTabild-smal-Jonas.jpg

Jonas

Jonas Klingenstjärna har erfarenhet att driva komplex internationella verksamhet med styrning och deltagare från olika språk och kulturer. Han tycker om utmaningar nytänkande och innovationer.  Jonas har 10 års erfarenhet som konsult inom Teknikindustrin och jobbar gärna med små, växande teknikbolag. Jonas har en utbildning som civilekonom och ingenjör och ett intresse för gruppers sammansättning och dynamik.

Hur kan Jonas hjälpa ditt företag?

Jonas är en fena på Microsoft PowerApps och Power Automationer. Han hjälper dig få det bästa ur siffrorna hos er.

lars.j_genom.png

Lars

Lars Jönsson är IT Konsult och Utbildare inom Microsoft 365, Microsoft Office och Power BI. Han har över 25 års erfarenhet som konsult/utbildare. Lars utbildar på alla nivåer från grundläggande till expert.
Lars har arbetat med Microsoft/Office 365 sedan lanseringen 2011 där han utfört många konsultuppdrag inom Teams, SharePoint, Power BI och Power Apps. Han utvecklar även lösningar i Excel

Hur kan Lars hjälpa ditt företag?

Lars kan allt om Microsoft 365. Han kan utbilda hela din verksamhet. Oavsett kunskapsnivån inom Microsoft produkter hos er så kan Lars anpassa utbildning så att just ni får det mesta ur Microsoft i ert verksamhet.

Elias

Elias Noor är en av våra främsta medarbetare som är förstår sig på IT på något helt annat sätt. Elias har arbetat som konsult inom Microsoft i 10 år och räknas som en av de främsta inom branschen.

Elias är vår molnexpert där Azure är hans vardag.

Hur kan Elias hjälpa ditt företag?

Elias är Microsoft certifierad inom säkerhet och mycket mer. Han kan installera och konfigurera din IT miljö så du har den säkraste och mest kostnadseffektiva lösningar.

Bunch of red roses

Du?

Tycker du att du borde jobba hos oss som konsult?

Vi söker duktiga konsulter så kontakta oss på engång !

bottom of page